Inici

Berga ajorna el concert d’Obeses amb la Cobla Berga Jove i el Cor d’Obeses previst pel 25 d’abril a causa del coronavirus

Foto concert Obeses i Cobla Berga Jove
Ampliar en una finestra emergent Concert d'Obeses amb la Cobla Berga Jove i el Cor d'Obeses
Data de publicació: 14.04.20

L’Ajuntament de Berga suspèn el concert d’Obeses amb la Cobla Berga Jove i el Cor d’Obeses a causa de la crisi d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Les mesures preventives establertes per les autoritats governamentals i sanitàries per evitar l’expansió de la Covid-19 fan que no es pugui realitzar l’actuació musical prevista pel 25 d’abril, al Pavelló d’Esports. Les àrees de Cultura i Joventut treballen per reprogramar el concert aquest any, sempre que la situació sanitària sigui favorable i es permeti la celebració d’esdeveniments massius amb totes les garanties de seguretat.

Reemborsament de l’import de les entrades

L’organització del concert d’Obeses amb la Cobla Berga Jove i el Cor d’Obeses retornarà l’import de les entrades anticipades venudes abans que es produís l’inici de la pandèmia. El retorn dels diners es farà a l’Oficina de Turisme (C/ Mare de Déu dels Àngels, 7) quan l’equipament pugui tornar a obrir al públic.

Programació cultural afectada pel coronavirus

L’esdeveniment s’emmarca en la celebració de la Festa de Sant Marc, que també ha estat cancel·lada, i forma part de la programació cultural de la ciutat que inclou catorze espectacles de música, teatre i dansa, alguns dels quals han estat suspesos pel tancament preventiu del Teatre Municipal de Berga efectuat el passat 13 de març. Els espectacles que no s’han pogut portar a terme han estat: ‘Llum trencada’, Cesk Freixas, ‘El silenci dels telers’, ‘La fada de Dringuen-Dingue’ i ‘El Rèquiem de Gabriel Fauré i les Friday Afternoons de Britten’. La resta d'actuacions previstes entre els mesos de maig i juliol estan pendents de l'evolució de la situació sanitària. L’Ajuntament de Berga està en contacte amb les companyies dels espectacles de la programació que s’hagin de suspendre per intentar programar-los en una nova data, sempre que sigui possible per ambdues parts.

Musical juvenil ajornat

El musical ‘El despertar de la primavera’ previst pels dies 27 i 28 de juny al Teatre Municipal també ha estat ajornat, tal com va difondre l’organització de l’espectacle en un comunicat públic el passat 9 d’abril. La impossibilitat de reunir l’elenc per a la realització dels assajos a causa de les circumstàncies sanitàries ha motivat la suspensió del musical. L’organització es posarà en contacte amb les persones que han adquirit l’entrada anticipada per retornar-los l’import. El jovent que ha impulsat la creació del musical preveu poder programar-lo la primavera de 2021.Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga