Inici

L’Ajuntament de Berga i Bergacomercial acorden col·laborar per concretar l’obertura dels establiments comercials durant el període de desescalada del coronavirus

Obertura comercial desescalada
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 30.04.20

L’Ajuntament de Berga i Bergacomercial han iniciat les converses de col·laboració per avaluar el Pla d’Obertura d’establiments comercials que ha elaborat l’entitat pels seus associats. L’objectiu és estendre la iniciativa, en la mesura del possible, a la resta d’establiments de la ciutat per garantir que els comerços i serveis que tenen permesa l’obertura en la primera fase del Pla de desescalada, establert per les autoritats governamentals, puguin fer-ho amb seguretat.

El Pla d’Obertura de Bergacomercial constarà d’un seguit de mesures preventives i protocols que hauran de seguir els establiments per aconseguir que la reobertura al públic es realitzi amb les màximes garanties de seguretat per a la ciutadania i pels comerciants.

El consistori berguedà està treballant per concretar una mesura aplicable a tots els comerços i serveis de la ciutat per facilitar-ne la reobertura amb seguretat.

Les mesures sanitàries que hauran de complir els comerços i serveis seguiran les directrius que determinarà properament l'organisme competent de la Generalitat de Catalunya per a cadascun d’ells.

L’Ajuntament de Berga i Bergacomercial resten a l’espera de la publicació del BOE per informar quins comerços podran obrir i quan podran fer-ho.

Properament es concretarà l’abast de l’acord i s’informarà dels detalls d’aquest pla local de reobertura comercial.
Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga