Inici

Berga iniciarā dilluns les obres d’arranjament del vial de Can Baster afectat per una esllavissada el 21 de juny

Esllavissada Can Baster
Ampliar en una finestra emergent Zona afectada per l'esllavissada al vial de Can Baster
Data de publicació: 03.07.20

L’Ajuntament de Berga iniciarā el dilluns, 6 de juliol, les obres d’arranjament del tram del vial del carrer Can Baster que connecta amb les carreteres de Queralt i Sant Llorenį de Morunys, sobre la urbanitzaciķ dels Pedregals, que ha estat tallat al trānsit des del passat 21 de juny a causa d’una esllavissada.

Les obres d’arranjament consistiran en la construcciķ d’un mur de contenciķ per gravetat amb blocs d’escullera i la reconstrucciķ del tram de vial afectat per l’esllavissada. El termini previst per a l’execuciķ dels treballs serā de quatre setmanes, aproximadament, i durant aquest període el vial continuarā tancat al trānsit. El cost dels treballs s’estima inicialment en 75.512,19€ i l’empresa encarregada de portar a terme les obres serā Pasquina S.A.

La necessitat d’arranjar el vial i restablir el trānsit a la zona ha fet que s’implementi un procediment d’emergčncia per efectuar els treballs amb la māxima celeritat possible. Aquest mecanisme comporta un estalvi de temps respecte la tramitaciķ ordināria.
Ajuntament de Berga ˇ Plaįa de Sant Pere, 1 ˇ 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 ˇ Fax. 93 821 17 87 ˇ berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga