Inici

Noves mesures de seguretat a l’Hospital Sant Bernabé a causa de la pandèmia

Hospital San Bernabé de Berga
Ampliar en una finestra emergent Hospital San Bernabé de Berga
Data de publicació: 23.10.20

A causa de l’augment de casos hospitalitzats a l’Hospital Sant Bernabé com a conseqüència de l’actual evolució de la pandèmia de la Covid-19, el centre ha pres un seguit de mesures extraordinàries per continuar garantint al màxim la seguretat dels pacients i el personal sanitari.

A partir del dissabte, 24 d’octubre:

• Es tornaran a restringir les visites a tot el centre hospitalari. Només estaran permeses en aquells casos de final de vida o en situacions excepcionals.

• Quant a l’activitat programada, s’incrementaran les visites telefòniques en tots aquells casos que sigui possible per evitar els desplaçaments al centre hospitalari, i només es permetrà l’entrada d’un acompanyant, en el cas de pacients menors d’edat o persones dependents en el moment de la visita.

• L’activitat quirúrgica mantindrà la programació prevista.

Aquestes mesures seran avaluades en tot moment i en cas que es consideri necessari, podran ser modificades. L’hospital és conscient de la repercussió que tenen aquestes mesures tant pels pacients com pels seus familiars, però es valoren com a totalment necessàries en aquest moment.

Recordem també a tota la població que cal respectar les mesures de seguretat marcades per les autoritats: l’ús correcte de la mascareta, el rentat de mans i la distància de seguretat.

(*) Notícia elaborada pel departament de comunicació de l'Hospital Sant Bernabé.Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga