Inici

La votació del pressupost participatiu de Berga de 2021 es farà electrònicament del 30 de novembre al 13 de desembre

Votació pressupost participatiu 2021
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 27.11.20

L’Ajuntament de Berga posa en marxa la tercera fase del pressupost participatiu de 2021: la votació de propostes. Aquest procés es realitzarà de forma telemàtica mitjançant una aplicació informàtica i també s’habilitaran tres punts de votació electrònica assistida per facilitar el vot a les persones que ho requereixin. El període de votació estarà obert del 30 de novembre al 13 de desembre.

Més d’una trentena de propostes presentades

La segona edició del pressupost participatiu ha rebut un total de 35 propostes formulades per entitats locals i persones a títol individual. Els serveis municipals del consistori berguedà han revisat i avaluat les propostes presentades per comprovar el compliment dels criteris establerts i determinar la seva viabilitat tècnica, econòmica i jurídica. De les 35 propostes rebudes, 6 han estat descartades perquè no complien els requisits esmentats i 4 han estat agrupades amb altres propostes que compartien característiques similars. Per tant, 25 propostes han estat validades per poder formar part de la fase de votació.

Votació electrònica

Les persones majors de 16 anys empadronades a Berga podran emetre el seu vot escollint un màxim de dues propostes. En aquesta ocasió, la votació es portarà a terme electrònicament a través d’un aplicació informàtica, però no serà necessari descarregar-se cap aplicació per formalitzar el vot. Per fer-ho, només caldrà accedir al lloc web https://www.civiciti.com/es/berga i introduir el DNI i la data de naixement. Posteriorment, s’obrirà una finestra on apareixeran totes les propostes finalistes per tal que l’usuari o usuària pugui escollir les que consideri més adequades.

Paral·lelament, s’habilitaran tres punts de votació electrònica assistida. Els emplaçaments, dates i horaris establerts són els següents: Ajuntament de Berga (4 i 11 de desembre, de 9 a 14 h) i mercat setmanal del passeig de la Indústria (12 de desembre, de 10 a 14 h).

Presentació del resultat

El resultat del procés de votació electrònica es donarà a conèixer públicament el 15 de desembre, a 2/4 de 8 del vespre, a l’Ajuntament de Berga. Les propostes que hagin estat més votades, fins a esgotar la partida econòmica de 30.000 €, s’executaran durant l’any 2021.Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga