Inici

La XXI Cursa de St. Silvestre de Berga serā solidāria i adaptarā el seu format a les restriccions per la Covid-19

Cartell - XXI Cursa de Sant Silvestre
Ampliar en una finestra emergent Cartell - XXI Cursa de Sant Silvestre. Disseny: Club Atlčtic Berga
Data de publicació: 11.12.20

La Covid-19 ha comportat la suspensiķ de grans esdeveniments esportius al llarg de 2020. Enguany, no es repetiran les imatges de milers de persones corrent alhora per acomiadar l’any corrent en alguna de les tradicionals curses de Sant Silvestre que se celebren arreu del mķn els últims dies de desembre. Tot i aixō, la pandčmia també ha fomentat la creativitat a l’hora de reformular els esdeveniments de carācter popular per adaptar-los a les circumstāncies sanitāries actuals. Un exemple és la Cursa de Sant Silvestre de Berga. La prova organitzada pel Club Atlčtic Berga i l’Ajuntament de Berga celebrarā la seva ediciķ més solidāria adoptant un nou format per garantir les mesures de seguretat per evitar la transmissiķ del virus.

Circuit solidari adaptat a les restriccions d’activitats

En aquesta ocasiķ, l’organitzaciķ proposa completar una distāncia de 5 quilōmetres realitzant el circuit que esculli cada corredor o corredora. El repte es podrā realitzar del 19 al 28 de desembre i per participar-hi caldrā adquirir el dorsal a les botigues d’esports i els centres esportius de la ciutat. Cada participant podrā realitzar l’aportaciķ voluntāria que desitgi i la recaptaciķ obtinguda es destinarā íntegrament a l’entitat Cāritas Parroquial de Berga.

Adquisiciķ del dorsal

Els dorsals es podran obtenir a les botigues i centres esportius següents: La Samarretta, InterSport Serramartí, Serra Sports, La Creativa, Ríos Running Berga, Centre Esportiu Municipal El Tossalet, Centre Esportiu i d’Estčtica Corporal (CEEC), Berga Resort, Crossfit Berga, Paleo Berguedā i Padel Indoor Berguedā. Els establiments i centres esportius esmentats disposaran d’una guardiola solidāria per poder fer l’aportaciķ econōmica que decideixin les persones participants.

La Sant Silvestre a les xarxes socials

La Cursa de Sant Silvestre de 2020 no serā multitudināria, perō sí que vol tenir presčncia i notorietat a l’entorn digital. En aquest sentit, l’organitzaciķ convida les persones participants a compartir fotografies a les seves xarxes socials per donar visibilitat a l’ediciķ d’enguany. Per exemple, es poden publicar fotografies dels dorsals i les persones participants, així com del temps realitzat a l’hora de completar el circuit, de la disfressa i els complements que utilitzen habitualment els i les participants, dels indrets i paisatges del recorregut escollit per cada corredor o corredora i fotografies de qualsevol altra proposta original i divertida relacionada amb la prova esportiva. Les publicacions realitzades a Facebook, Twitter o Instagram han d’anar acompanyades de l’etiqueta #SantSilvestreBerga i també cal anomenar els perfils @santsilvestre.berga, @clubatleticberga i @AjuntamentBerga.Documentaciķ


Ajuntament de Berga ˇ Plaįa de Sant Pere, 1 ˇ 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 ˇ Fax. 93 821 17 87 ˇ berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga