Inici

La 7a edició del Festival Píndoles estrenarà a Berga 6 coproduccions de teatre breu en espais vius el 21 de maig

Festival Píndoles 2021
Ampliar en una finestra emergent Cartell Festival Píndoles 2021. Disseny: Festival Píndoles
Data de publicació: 14.05.21

El Festival Píndoles de 2021, la cita referent de teatre breu en espais vius, aterra per primera vegada a Berga, com a nova seu del festival. Amb la complicitat de l'Ajuntament de Berga i l'objectiu de crear nous públics i descentralitzar la cultura, la capital berguedana estrenarà les obres amb suport a la creació del festival de manera oficial el divendres, 21 de maig. Al matí, es representaran 3 peces de microteatre per a l’alumnat de 3r i 4t d'ESO i a la tarda se’n faran 3 més pel públic general. Les obres es portaran a terme en espais singulars del Parc de Lledó com l’skatepark, l’amfiteatre o en altres zones verdes de l’emplaçament i comptaran amb col·loquis i debats després del cicle de funcions.

Teatre breu amb col·loquis postfunció

Les tres obres que l’alumnat de secundària podrà veure al matí són ‘Babar’ de Fèlix Casanellas, ‘Elektrisches Blau’ de Virgínia Gimeno i ‘La Imatge’ de Josep M. Teixell. Seguidament, es realitzarà un col·loqui dinamitzat amb les companyies. A la tarda, les obres programades són ‘Cicles’ d’Elena Serra, ‘L’habitació dels objectes perduts’ de Neus Soler i ‘Malo Banco’ de Marc Folch. Aquestes obres es faran a les 19 h i també inclouran un debat amb el qual es posarà punt final a la jornada del Festival Píndoles a Berga.

La venda d’entrades per veure el cicle de píndoles de microteatre de la tarda es realitzarà a la taquilla situada a la zona de l’amfiteatre del Parc del Lledó, una hora abans de l’inici dels espectacles, i també es poden adquirir a través de la plataforma de venda d’entrades en línia www.ticketara.com.

Suport a la creació

El Festival Píndoles aposta pel risc i la descoberta del nou talent amb l'objectiu que el públic pugui gaudir d'espectacles de curta durada en un espai viu i singular. Un projecte que vol reivindicar el teatre breu com un gènere amb entitat pròpia dins les arts escèniques i que es consolida com un espai de fogueig per a nous artistes.

Aquesta és la primera vegada que el festival incorpora una nova seu, a part de la tradicional del Castell de Montjuïc de Barcelona, on el Festival Píndoles celebrarà la seva setena edició els dies 11, 12 i 13 de juny i on, a part de les obres amb suport a la creació, s'hi podran veure fins a 12 obres més.

(*) Notícia elaborada pel departament de comunicació del Festival Píndoles.Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga