Inici

El pianista Ot Ortega ofereix tres concerts amb els solistes de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat

Cartell - Concert de Piano i Orquestra de Mozart
Ampliar en una finestra emergent Cartell - Concert de Piano i Orquestra de Mozart. Disseny: FURA
Data de publicació: 19.05.21

El pianista Ot Ortega Travé, de 13 anys i alumne del Conservatori de música dels Pirineus, oferirà tres concerts amb els Solistes de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat els dies 22, 23 i 29 de maig.

Ot Ortega, que acaba aquest curs els seus estudis de Grau Professional del Conservatori dels Pirineus quatre anys abans del que seria habitual, afronta el repte d’interpretar el Concert per a piano i orquestra n. 12 de W.A. Mozart com a solista i també dues obres de Franz Liszt i Robert Schumann per a piano sol. L’Orquestra de Sant Cugat, dirigida per la directora israeliana Roit Feldenkreis, també interpretarà obres de Copland i Elgar.

Juntament amb els solistes de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, en aquest programa també actuaran quatre alumnes de corda del Conservatori de música dels Pirineus.

Aquest concert es podrà veure a Berga el diumenge, 23 de maig, a les 18 h. al Teatre Municipal de Berga. Les entrades per a aquest concert, amb un cost de 10€, es poden adquirir a la web:

https://ticketara.com/esdeveniment/concert-de-piano-i-orquestra-de-mozart/1407

El concert es podrà veure també a l’aula magna del Conservatori de música de Sant Cugat del Vallès el dissabte, 22 de maig, a les 12 h. i el diumenge, 29 de maig, a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell.

(*) Notícia elaborada pel Conservatori de música dels Pirineus
Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga