Inici

Berga se suma a la ‘Setmana del Comerç’ distribuint bosses reutilitzables per fomentar el comerç local i sostenible

Presentació de la 'Setmana del Comerç' de 2021
Ampliar en una finestra emergent Presentació de la 'Setmana del Comerç' de 2021
Data de publicació: 30.06.21

Berga s’adhereix a la ‘Setmana del Comerç’ de la Diputació de Barcelona, que se celebrarà del 5 a l’11 de juliol, amb una campanya per incentivar el comerç de proximitat. Per agrair la fidelitat dels consumidors i consumidores a l’hora de comprar al petit comerç de la ciutat, l’entitat Bergacomercial i l’Ajuntament de Berga obsequiaran les persones que comprin als establiments de proximitat berguedans amb una bossa reutilitzable de llarga durada, contribuint a fer de les compres una activitat més sostenible i evitant la utilització de bosses d’un sol ús. En total, es distribuiran 12.000 bosses als diferents comerços a partir del 5 de juliol entre les persones que efectuïn les seves compres durant la ‘Setmana del Comerç’. Cada comerç establirà el mètode de repartiment de les bosses entre la clientela.

La producció de les bosses disponibles entres colors diferents (verd, lila i vermell) té un cost de 10.000 € que el consistori i l’associació han assumit a parts iguals. Aquesta iniciativa s’inclou en el conveni de col·laboració de l’Ajuntament de Berga i Bergacomercial per a la dinamització comercial a través de campanyes, accions i activitats.

Comerç en xarxa

Les persones que siguin propietàries d’establiments i no estiguin adherides a cap entitat comercial i vulguin rebre informació sobre les campanyes que es realitzen a la ciutat poden inscriure’s a la base de dades de comerços de l’Ajuntament de Berga. Per formar-ne part i sumar-se a les pròximes campanyes que es facin en l’àmbit del comerç només serà necessari enviar un correu a l’adreça electrònica promocioeconomica@ajberga.cat.
Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga