Inici

Resum del Ple de la Corporació 2018/7

Foto Ple Ajuntament juny 2018
Ampliar en una finestra emergent Sessió ordinària del Ple municipal de juny de 2018
Data de publicació: 07.06.18
L’Ajuntament de Berga ha celebrat aquest dijous una nova sessió ordinària del Ple de la Corporació corresponent al mes de juny de 2018. Tal i com ha succeït en els darrers mesos, la majoria de regidores i regidors han començat la sessió dempeus i en silenci per mostrar el seu rebuig a la privació de llibertat de les persones que continuen empresonades i exiliades a causa del procés d’autodeterminació de Catalunya. A continuació, s’ha procedit a la lectura i aprovació de les actes de les últimes dues sessions plenàries, la ordinària del mes de maig i l’extraordinària del Ple de l’Ascensió.

Tot seguit, s’ha efectuat la ratificació del decret d’alcaldia sobre la cessió de la concessió del servei públic de la piscina municipal coberta de la zona esportiva d’El Tossalet. En el decret s’instava a les societats interessades a aportar la documentació requerida per acreditar la seva solvència tècnica i econòmica en relació al procediment de cessió de la concessió del servei esmentat i s’especificava l’atorgament d’un període d’audiència per a la presentació d’al·legacions. La ratificació d’aquest decret s’ha fet per unanimitat dels membres del plenari.

Seguidament, s’ha presentat una proposta de resolució vinculada al cas de la concessió de la piscina coberta de la qual, la Federació Catalana de Natació, n’és l’actual concessionari. En aquest cas, es proposa desestimar la sol·licitud de cessió de la concessió de la gestió d’aquest equipament municipal en favor del Tossalet de Berga S.L., ja que, la societat esmentada no ha aportat la documentació necessària per acreditar la seva solvència tal i com es concretava en el plec de clàusules de la licitació del servei. D’aquesta manera, es tanca l’expedient i es dona compliment a la sentència del 12 de juny de 2017 dictada pel Jutjat Contenciós Administratiu, número 1 de Barcelona, en relació al recurs presentat per la societat mercantil El Tossalet de Berga contra l’acord de Ple de l’Ajuntament de Berga del 7 de maig de 2015. La proposta de resolució ha estat aprovada per tots els grups que formen part del consistori.

Posteriorment s’ha iniciat la part de control en què s’ha realitzat la donació de compte dels decrets d’alcaldia i de les Juntes de Govern Local adoptades des de la darrera sessió ordinària. A més s’ha presentat un informe d’intervenció sobre les resolucions i els acords adoptats sobre la tramitació de diversos contractes menors que s’han efectuat durant el mes de maig en relació a les festes de La Patum.

Per últim, s’ha portat a terme al torn de precs i preguntes per part dels diferents grups municipals a l’oposició. La propera sessió ordinària prevista se celebrarà el proper 5 de juliol de 2018, a la sala de sessions de l’Ajuntament de Berga.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga