Inici

Berga promou una consulta per actualitzar el Reglament d’Organització i Funcionament de l’Escola Municipal de Música

Foto EMMB
Ampliar en una finestra emergent Escola Municipal de Música de Berga
Data de publicació: 27.01.20

L’Ajuntament de Berga ha impulsat una consulta oberta a la ciutadania per a la modificació i actualització del Reglament d’Organització i Funcionament de l’Escola Municipal de Música de Berga i el Conservatori de Música dels Pirineus. La proposta neix de la necessitat d’adaptar el text als requeriments tècnics i normatius que s’han anat produint i que inclou la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. L’adaptació del reglament permetrà establir els canals d’informació, estudi i deliberació entre el consistori i el centre d’ensenyament musical per a l’avaluació de les actuacions de caràcter educatiu que es desenvolupin a l’escola, entre d’altres. L’Ajuntament de Berga ha obert un període de consulta pública per a què els veïns i veïnes i les entitats puguin realitzar les seves aportacions sobre aquest projecte normatiu.

Reglament de funcionament de l’EMMB

La proposta del Reglament d’Organització i Funcionament de l’Escola Municipal de Música de Berga i el Conservatori de Música dels Pirineus determina diversos aspectes sobre el règim, l’estructura, el finançament, el calendari i el règim horari de la prestació del servei. El document també recull els drets i obligacions dels usuaris i usuàries i la possibilitat de desenvolupar projectes educatius amb altres agents de la ciutat, així com d’establir convenis amb altres institucions.

Enllaç: Reglament d’Organització i Funcionament de l’Escola Municipal de Música de Berga i el Conservatori de Música dels Pirineus.

Consulta pública prèvia

Les persones majors de 16 anys i les entitats sense ànim de lucre inscrites al Registre Municipal d’Entitats de Berga podran fer aportacions i suggeriments a la proposta de modificació del reglament mitjançant la presentació d’una instància genèrica. En l’apartat web ‘Participació ciutadana en projectes normatius’ es poden consultar els documents de síntesi del reglament, informació sobre els objectius, la necessitat i els problemes que preveuen solucionar, la proposta del text i l’enllaç al formulari d’instància genèrica per realitzar les aportacions i propostes que es considerin oportunes. El termini per a la presentació de les instàncies de forma presencial o telemàtica estarà obert del 27 de gener al 10 de febrer de 2020.

Un cop finalitzat el període de consulta pública prèvia, s’elaborarà un informe de retorn en què s’inclouran totes les aportacions i propostes rebudes tractades de forma anònima i la valoració sobre la seva incorporació al projecte en qüestió per part de la comissió d’estudi formada per representants polítics, membres del centre d’ensenyament musical i personal tècnic municipal. Aquest document es publicarà en l’apartat ‘Participació ciutadana en projectes normatius’ per posar-lo a l’abast de qualsevol persona interessada en la matèria tractada.Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga