Inici

Segueix l’’Anem al teatre’, demà amb alumnat de secundària que assistirà a l’espectacle ‘BE GOD IS’

Imetge de l'obra 'Be god is' del programa 'Anem al teatre'
Ampliar en una finestra emergent Imetge de l'obra 'Be god is' del programa 'Anem al teatre'
Data de publicació: 06.02.17
L’alumnat dels centres de secundària de Berga assistiran demà a una nova representació teatral en el marc del programa ‘Anem al teatre’. En aquesta ocasió, els petits espectadors gaudiran de l’obra ‘BE GOD IS’, un xou divertidíssim que combina música, humor i teatre gestual, tot generant una gran complicitat amb el públic. Es tracta d’un espectacle delirant que crea un ambient on les preguntes passen a un segon terme i el joc del sí apareix amb força. És així com es van esdevenint diferents números, on els tres personatges muts interactuen en gags i petites històries, sempre amb música en directe de fons i amb una proposta escènica propera a la sala de cabaret, on tot s’hi val.

La companyia Espai Dual és l’encarregada de produir el muntatge que utilitza vies d’expressió allunyades de la paraula per a oferir un xou en clau d’humor. Oriol Pla, Blai Juanet i Marc Sastre són els autors i intèrprets d’aquesta obra que els estudiants de secundària podran veure demà dimarts, 7 de febrer, al Teatre Municipal de Berga.

El programa ‘Anem al teatre’ és una iniciativa de la Diputació de Barcelona que compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Berga i que té l’objectiu d’oferir espectacles de teatre, música i dansa a l’alumnat d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius. Cal destacar, però, que les propostes que s’ofereixen han estat seleccionades prèviament per una comissió d’experts que en valora la qualitat artística i la idoneïtat pedagògica. Cada funció es complementa amb una guia didàctica.


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga