Inici

El Cicle Gaudí porta a Berga la projecció de ‘El Elegido’ i al seu director, Antonio Chavarrías

Cicle Gaudí 'El Elegido' 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 14.03.17
Arriba una nova sessió de cinema del Cicle Gaudí a Berga. La nova cita per als més cinèfils serà el dijous, 16 de març, a 2/4 de 9 del vespre, al Teatre Patronat de Berga, on es projectarà la pel·lícula ‘El Elegido’. El preu de l’entrada general serà de 4,5€ i la sessió comptarà amb l’assistència del director i co-guionista del film, Antonio Chavarrías, que s’encarregarà de presentar el film als espectadors.

‘El Elegido’ és una història d’espies, traïcions i suspens protagonitzada per Alfonso Herrera, Hannah Murray i Henry Goodman. La pel·lícula transcorre en un dels períodes més convulsos del segle XX i narra la conspiració ordida per Stalin per acabar amb l’únic home que podia canviar el curs de la Revolució. El 1940, Ramon Mercader, un jove comunista espanyol, viatjarà a Mèxic per a complir l’encàrrec dels serveis secrets soviètics, assassinar a Trotsky.

Les projeccions del Cicle Gaudí tindran continuïtat durant la primavera amb tres noves propostes cinematogràfiques. A l’abril s’estrenarà el llargmetratge documental ‘Espanya en dues trinxeres, la Guerra Civil en color’, al maig serà el torn del film de J.A. Bayona, ‘Un monstruo viene a verme’, i al juny es projectarà la nova pel·lícula d’Agustí Villaronga basada en la novel·la de Joan Sales, ‘Incerta glòria’.

El Cicle Gaudí és un circuit estable de cinema català impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura i que pretén apropar als espectadors el cinema produït a Catalunya.

La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Berga i amb la col·laboració de l’entitat 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic.

Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga