Inici

Els pianistes de les escoles de música de Berga i Sallent oferiran un espectacle innovador amb l’Orquestra Cadí

Cartell concert 'Va de tecles'
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 13.05.17
Una desena de teclats sonant a la vegada amb l’acompanyament instrumental d’una orquestra. Aquesta és la innovadora i arriscada proposta musical que els pianistes de l’Escola Municipal de Música de Berga i els de l’Escola Municipal de Música Cal Moliner de Sallent portaran a terme el dissabte, 13 de maig, al Teatre Municipal de Berga. La iniciativa s’anomena ‘Va de tecles’ i es tracta d’una actuació especial, ja que el públic tindrà l’oportunitat de gaudir de la interpretació del primer i el segon moviment del Concert doble de Bach en Re Menor, a més d’altres peces de compositors com Mozart, Hummel, Schumann, Petzold, Kuhlau, Gurlitt, Chopin, Burgmüller, Beethoven i Clementi, entre d’altres.

Una setantena d’alumnes de piano i violí seran els encarregats d’interpretar les peces que formen part del concert, juntament amb un grup de professors dels centres participants. Tanmateix, aquest projecte suposa una gran oportunitat per a què els alumnes de piano puguin desenvolupar les seves habilitats a l’hora d’executar composicions musicals en grup i en orquestra. Per a fer-ho, els joves intèrprets comptaran amb l’acompanyament de l’Orquestra Cadí dirigida per Yevhen Sokhatskyy i formada per músics procedents de l’Alt Urgell, la Cerdanya, Andorra, el Solsonès i el Berguedà.

L’espectacle ‘Va de tecles’ forma part de la cinquena edició del Cicle música per a la ciutat que impulsa l’Escola Municipal de Música de Berga i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Berga. L’actuació de música per a pianos i orquestra començarà a les 6 de la tarda i les entrades es poden adquirir de forma anticipada al web emmberga.tictactiquet.com al preu de 5 euros.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga