Inici

El Cicle Gaudí porta a Berga l’adaptació cinematogràfica de la novel·la ‘El guardián invisible’ de Dolores Redondo

Cartell Cicle Gaudí El guardián invisible 2017
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 20.06.17
Berga acollirà aquest dijous, 22 de juny, l’última cita mensual del Cicle Gaudí de cinema abans de l’aturada del projecte durant els mesos d’estiu. En aquesta ocasió, el Teatre Patronat de Berga acollirà la projecció de la pel·lícula ‘El guardián invisible’, basada en l’exitosa novel·la policíaca de l’escriptora donostiarra, Dolores Redondo. Com és habitual, la sessió començarà a 2/4 de 9 del vespre i el preu de l’entrada general serà de 4,5€, tot i que també hi haurà descomptes pels titulars del Carnet Jove (3€) i pels socis del Club Vanguardia (2x1).

La versió cinematogràfica de ‘El guardián invisible’ és una adaptació de la novel·la homònima situada a la vall navarresa del Baztán. Es tracta de la primera part d’una de les trilogies editorials de més èxit dels darrers anys, la qual, ha estat traduïda a 32 idiomes diferents i ha assolit una xifra de vendes de 600.000 exemplars.

La pel·lícula s’inicia amb l’aparició del cos nu d’una adolescent en unes circumstàncies similars a les d’un altre assassinat ocorregut a la zona un mes abans. La inspectora de la secció d’homicidis de la Policia Foral, Amaia Salazar, serà l’encarregada de dirigir la investigació que la portarà de tornada a Elizondo, una petita població d’on és originària i de la qual ha intentat fugir tota la vida. Enfrontada amb les complexitats derivades del cas i amb els seus propis fantasmes familiars, la investigació es converteix en una carrera contrarellotge per trobar un assassí que pot mostrar la cara més aterridora d’una realitat brutal que es barreja amb l’evocació dels éssers més inquietants de les llegendes de les contrades del nord.

El cineasta navarrès, Fernando González Molina, ha estat l’encarregat de dirigir el projecte que compta amb un repartiment encapçalat per Marta Etura, Juan Carlos Librado ‘Nene’, Elvira Mínguez, Francesc Orella, Pedro Casablanc, Patricia López i Itziar Aizpuru, entre d’altres.

El Cicle Gaudí de cinema és una iniciativa de l’Acadèmia de Cinema Català i es porta a terme amb la col·laboració de l’entitat berguedana 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic i compta amb el suport de l’Ajuntament de Berga.

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga