Inici

El Cor de Veus Blanques de l’Escola Muncipal de Música de Berga viatja a Itàlia en un intercanvi amb el “Coro Aurora” de Mirandola

Cartell Intercanvi Itàlia 2018
Ampliar en una finestra emergent Cartell de les actuacions programades per l'EMMB i el 'Coro Aurora' a Itàlia
Data de publicació: 25.04.18
Una trentena de nois i noies del Cor de Veus Blanques de l’Escola Municipal de Música de Berga han iniciat un viatge a Itàlia aquest dijous per realitzar un intercanvi musical amb el “Coro Aurora” de l’Escola de Música de Mirandola, una localitat situada a la província de Mòdena, al nord del país.

Es tracta d’una iniciativa musical, turística i cultural que inclourà dues actuacions que es faran aquest cap de setmana. El dissabte, 28 d’abril, hi haurà una actuació a l’Auditorium Comunale di Medolla, mentre que el diumenge, 29 d’abril, es farà a l’església del Seminari de Finale Emilia. En aquest dos concerts, el programa serà compartit entre el Cor de Veus Blanques de l’EMMB i el “Coro Aurora”. A més, també es preveu la possibilitat de fer una tercera actuació a la ciutat de Mantova, situada a la regió de Llombardia.

Els alumnes que formen part del cor de l’EMMB i el Conservatori de Música dels Pirineus s’allotjaran amb les famílies locals de Mirandola i aprofitaran la seva estada per fer turisme i visitar algunes ciutats com Florència, Venècia, Mòdena i Mantova.

L’intercanvi entre totes dues formacions es completarà a l’estiu amb la visita del “Coro Aurora” a Berga, del 27 de juny a l’1 de juliol. En aquesta ocasió, s’ha programat una actuació que es farà el 30 de juny a l’església de Sant Francesc de Berga i també es realitzarà un concert el 29 de juny en una altra localitat de la comarca, encara per determinar.

Aquesta és la primera vegada que el Cor de Veus Blanques participa en un intercanvi musical d’aquestes característiques, tot i que la formació es va desplaçar fins a Donosti fa dos anys per actuar al Festival de joves músics europeus.


Documentació


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga