Inici

Gaudeix del millor cinema del Cicle Gaudí online durant el confinament

Cicle Gaudí baner
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 16.04.20

Davant de la situació actual d’aturada d’activitat a les més de 50 sales del Cicle Gaudí a Catalunya i amb la voluntat de fer un pas més en la difusió del cinema català al territori, l'Acadèmia del Cinema Català engega aquest mes d'abril el Cicle Gaudí online, amb la col·laboració de FilminCAT i l'Institut Català de les Empreses Culturals.

La iniciativa oferirà al públic l'oportunitat de recuperar online títols que hagin passat pel circuit de sales del Cicle Gaudí i dialogar amb els seus creadors/es i protagonistes. Durant uns dies FilminCAT oferirà el títol escollit al preu habitual de lloguer, i totes aquelles persones que lloguin la pel·lícula en aquell període obtindran automàticament una subscripció mensual a la plataforma.

L’Acadèmia del Cinema Català emetrà al seu canal d’Instagram un Live amb els/les creadors/es i protagonistes del film.

La primera cita serà els propers dies 19, 20, 21 i 22 d'abril amb el film 'La hija de un ladrón', programat a les sales del Cicle Gaudí el passat mes de febrer.

El Cicle Gaudí, del qual forma part la ciutat de Berga, reprendrà la seva programació presencial tan bon punt es permeti la reobertura de les sales que conformen la xarxa al territori.

Consulta la informació completa al web www.ciclegaudi.cat.


Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga