Inici

Servei de català

Servei de català

Programa Voluntariat per la llengua
Ampliar en una finestra emergent Programa Voluntariat per la llengua
parlacat
Ampliar en una finestra emergent Parla.cat és un espai virtual d’aprenentatge de la llengua catalana. El curs es pot fer seguint la m
Taller de llengua 2009
Ampliar en una finestra emergent Taller de llengua 2009
Descripció:
El servei de català està format per l'àrea d'immigració i el Consorci per a la Normalització Lingüística. L'àrea d'immigració ofereix classes de nivell bàsic, mentre que el Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix tots els nivells de llengua catalana, així com servei d'assessorament lingüístic.

Durant l’any es fan xerrades i campanyes sobre l’ús i la vitalitat de la llengua catalana per tal de sensibilitzar la població en general. Al mateix temps, també es porta a terme el programa 'Voluntariat per la llengua', el qual té per objectiu facilitar a totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo que el puguin practicar en un context real i relaxat. Aquest programa promou el voluntariat lingüístic, de manera que persones que parlen habitualment català destinen una part del seu temps a conversar amb persones interessades a agafar fluïdesa, perdre la vergonya i poder-lo parlar d’una manera natural.

Durant el mes de juliol es porten a terme els anomenats Taller de llengua. Són classes de català per als infants i joves d'incorporació tardana als centres educatius i que necessiten un reforç en llengua catalana.


El servei de català de l'Ajuntament de Berga treballa de manera coordinada amb diferents entitats de la ciutat per tal de promocionar el coneixement i l'ús social de la llengua catalana.


Departament:
L'horari d'atenció al públic és divendres de 12.00 a 13.00 h.
Per a informació relativa al Consorci per a la Normalització Lingüística podeu consultar el web www.cpnl.cat

Ajuntament de Berga · Plaça de Sant Pere, 1 · 08600 Berga
Tel. 93 821 43 33 · Fax. 93 821 17 87 · berga@ajberga.cat
Amb la col·laboració:  Ajuntament de Berga