Vicenç Vegas i Crespo

Regidor

08600 - Berga

Vaig néixer a Mieres, Astúries, l’any 1952 i vaig arribar a Berga quan tan sols tenia nou mesos. Des d’aleshores, no m’he separat de la que és i continua sent, sens dubte, la meva ciutat.

He estat bomber a la comarca durant 32 anys i vaig ser el cap del Parc de Berga de l’any 2008 fins al 2017, quan em vaig jubilar. En aquesta etapa, he estat sotscap de Guàrdia a la Regió d’Emergències Centre i he intervingut en moments tan delicats per la comarca com els incendis de l’any 1994.

Compaginant la feina de bomber, durant uns anys també vaig ser tècnic de Protecció Civil al Consell Comarcal del Berguedà i instructor de l’Escola de Bombers durant pràcticament dues dècades. He cursat dos postgraus, un en Tècniques de Seguretat, Prevenció, Planificació i Gestió de l’Emergència, el curs 1994-1995, i un altre que completa el Màster en Planificació i Gestió de l’Emergència, el curs 1995-1996.

També he format part dues vegades de la junta d’Òmnium Cultural Berguedà, en la meva joventut havia estat responsable de la secció de muntanya del CEB. Soc avi de dos nens a qui dedico el temps que puc. Soc aficionat a la fotografia, art que mostro a través d’una pàgina web.

  • Data presa possessió: 15 de juny de 2019
  • Declaració d'activitats i béns
  • Retribucions:
    • Assistència a les sessions ordinàries del Ple: 200€ per regidor/a.
    • Assistència a la Junta de Portaveus: 90€ per regidor/a integrant de l’òrgan.
    • Assistència a les sessions de la Comissió Informativa de l’àrea municipal de serveis finalistes: 90€ per regidor/a integrant de l’òrgan.

Et pot interessar

Última revisió 23-02-2023 11:18