Roser Valverde i Lojo

1a. Tinenta d'alcaldia

08600 - Berga

Vaig néixer un 8 de gener del 1993, a Montmajor. De petita volia ser egiptòloga i vaig acabar estudiant història. Tinc un màster en història contemporània i el meu objectiu és doctorar-me. Sempre he treballat al voltant de la temàtica de l’extrema dreta i la cultura política contrarevolucionària. M'apassiona el període d'entreguerres, a nivell d'investigació, però també culturalment, sobretot, com a lectora.

El 2011 vaig començar a militar en la lluita estudiantil i actualment soc militant del Casal Panxo i de l’Esquerra Independentista. També soc membre de l’Àmbit de Recerques del Berguedà, entitat cultural que edita la revista L’Erol. Crec que la militància i el món de l'associacionisme són fonamentals per poder gaudir d'una ciutat viva i participativa.

A l’Ajuntament de Berga soc primera tinenta d’alcaldia i m’encarrego de les àrees de Cultura, Festes, Patum, Recursos Humans i Feminisme i LGTBI.

  • Data presa possessió: 15 de juny de 2019 (*)
  • Declaració d'activitats i béns
  • Retribucions: Import brut mensual: 2.209,01€. Import brut anual: 28.126,14€. Dedicació: exclusiva.
  • Data de renuncia al càrrec de regidora: 30 de juny de 2022. El ple municipal pren coneixement de la renuncia en la sessió ordinària del 7 de juliol de 2022.