Marià Miró Manubens

3r. Tinent d’alcaldia

08600 - Berga

Vaig néixer a Berga el 14 de desembre de 1985. Soc tècnic superior en Administració i en Gestió Comptable i Fiscal, soci en excedència de la cooperativa Tres Branques SCCL i gerent de la sala de festes La General. Des del febrer de 2018 també soc pare de la Muriel.

He fet de Cap a l’Agrupament Escolta Santa Maria de Queralt i Geralda de Portella i soc militant de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), on vaig formar part del nucli impulsor de Berga l'any 2005.

Sempre he estat estretament vinculat al moviment independentista de la ciutat destacant la meva implicació en l'organització local de la consulta popular sobre la independència dels Països Catalans el 2009 i, més tard, en la fundació de l'ANC Berga, de la qual vaig ser-ne el secretari durant anys. Vaig ser també part implicada en l'organització del Referèndum del Primer d'octubre de 2017.

Tinc iniciativa, capacitat d’adaptació, d'organització i de treball en equip. Soc flexible i responsable. Tinc, sobretot, ganes d’aprendre.

Em vaig presentar a les eleccions municipals perquè vull posar el meu temps i els meus coneixements al servei de la ciutat i de la unitat popular.

A l’Ajuntament de Berga soc quart tinent d’alcaldia i m’encarrego de gestionar les àrees d’Hisenda i Drets Socials Bàsics.

  • Data presa possessió: 15 de juny de 2019
  • Declaració d'activitats i béns
  • Retribucions: Import brut mensual: 1.104,96€. Import brut anual: 15.469,44€. Dedicació: 50%.