bergActiva

Sabies que el 54 % dels desplaçaments de menys de 5 minuts a Berga es fan en cotxe? Amb bicicleta tardaries, fins i tot, menys i sumaries minuts de vida activa a la vegada que estalviaries diners i evites contaminació. I si et desplaces a peu, sumes algunes passes de les 10.000 que necessites cada dia per millorar la teva salut física, mental i social.

Participa en la campanya ‘bergActiva’ que compta amb una setmana plena d’activitats per fomentar la mobilitat sostenible i saludable!

La programació es portarà a terme del 18 al 24 de setembre i inclourà conferències, tallers i activitats esportives. A més, també hi haurà plafons i fulletons informatius distribuïts a la ciutat i els establiments que inclouen informació sobre diferents aspectes relacionats amb la salut i la mobilitat sostenible.

La campanya es completarà amb el sorteig de vals de compra per un valor total de 500 € i una bicicleta Specialized valorada en 675 €. Podran optar als sortejos les persones que participin en un concurs de Reels que es donarà a conèixer a través de les xarxes socials de Bergacomercial i/o que responguin a una enquesta sobre mobilitat sostenible mitjançant un codi QR inclòs en els fulletons informatius de la campanya.  

'bergActiva' està impulsada per Bergacomercial i l’Ajuntament de Berga amb la col·laboració del Centre Esportiu Municipal El Tossalet, el Centre Esportiu i d’Estètica Corporal i Velo Berga.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 15-09-2023 14:03