Afectacions de trànsit a partir del dilluns 12 de setembre provocades per obres d'emergència a la xarxa de sanejament entre el carrer Gran Via i l'avinguda del Canal Industrial

Última revisió 09-09-2022 16:31
09/09/2022

El dilluns 12 de setembre s’iniciaran, amb caràcter d’emergència, les obres d’arranjament d’un tram de col·lector de sanejament a la intersecció del carrer Gran Via i l’avinguda del Canal Industrial de Berga.

És una actuació motivada per les afectacions detectades a la xarxa de clavegueram després que el passat 29 d’agost es produís un sot a la calçada del vial, fet que va requerir una actuació de sanejament i reblert. Es preveu que les obres d’arranjament de la zona les porti a terme l’empresa Graves i Excavacions Castellot, SA.

Afectacions al trànsit de vehicles

Les obres implicaran alteracions de trànsit als tres carrers adjacents a l’obra, amb diferents nivells d’afectació:

  • Carrer de Manso i Solà: es preveu tallar-lo al trànsit de vehicles a la seva entrada des de l’avinguda del Canal Industrial, permetent que el veïnat pugui accedir-hi des del carrer Lluís Millet, en el sentit contrari de la circulació habitual. Aquesta afectació es preveu a partir del dilluns, 12 de setembre i durarà fins a la finalització del primer tram del nou col·lector de sanejament, una actuació amb una durada inicialment prevista de 4 dies.

 

  • Carrer Gran Via: quedarà tallat al pas de vehicles a l’altura del carrer Lluís Millet, deixant-lo accessible en el tram comprès entre el carrer Lluís Millet i l’avinguda del Canal Industrial només pels veïns i veïnes d’aquesta zona. Aquesta afectació es preveu a partir del dimecres, 14 de setembre i durarà fins a la finalització del tram de col·lector de sanejament d’aquesta zona. De moment, no es pot estimar la durada d’aquesta actuació.

 

  • Avinguda del Canal Industrial: es preveuen afectacions puntuals en aquesta via al llarg de l’execució de les obres, però encara no es pot precisar en quines dates.

Obres d'emergència a la xarxa de sanejament
Gran Via amb avinguda del Canal Industrial
Autor: Serveis Tècnics AjBerga