Berga estén la màgia de Nadal a la ciutat amb la programació d'una cinquantena d'activitats durant les festes nadalenques

Última revisió 03-02-2022 09:57
03/12/2021

Llums i color, arbres, tions, pessebres, nadales... Aquests i altres elements caracteritzen les festes nadalenques que estan a punt de començar i que la ciutat de Berga viurà intensament gràcies a la cinquantena d’activitats programades per l’Ajuntament de Berga i el teixit associatiu local. Es tracta d’una programació que es portarà a terme del 4 de desembre al 8 de gener i que inclourà tallers infantils i juvenils, espectacles, exposicions, concerts, concursos, jocs, activitats solidàries i esdeveniments esportius, entre d’altres.

Il·luminació de carrers

El divendres, 3 de desembre, es farà l’encesa dels llums de Nadal que han estat instal·lats en diversos carrers del municipi. L’àrea de Promoció Econòmica ha destinat 16.673,80 € al muntatge i desmuntatge de la il·luminació nadalenca de la ciutat, el que suposa un increment de 1.500,40 € respecte a l’any passat. A més, cal sumar-hi el cost de la despesa de consum elèctric que també assumeix el consistori.

Programació en col·laboració amb les entitats

La programació d’activitats de les festes de Nadal de Berga està promoguda per les àrees de Festes, Joventut, Cultura, Esports i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga, l’Escola Municipal de Música de Berga i compta amb la col·laboració de les entitats següents: Òmnium Cultural Berguedà, Cia de Jocs l’Anònima, Colla Sardanista Cim d’Estela, Càritas Parroquial de Berga, Ginkgo APAC Berguedà, Mans Unides, Consell Esportiu del Berguedà, Mountain Runners del Berguedà, Handbol Berga, Club Esportiu Berga, CEB Vòlei Berga, Bàsquet Berga, JAB Berga, Associació de Veïns de la Font del Ros, Coral Font del Ros i Geganters Font del Ros, La Closca, Entitat Vocal Berguedana ‘Da Capo’, Associació de veïns i veïnes del carrer Major de Berga, Agrupació Teatral La Farsa, El Brot, Grup Colònies a Borredà, Bergacomercial, La Bauma dels Encantats i Pioners i Caravel·les de Berga.La programació també compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Cartell - Festa de Nadal a Berga 2021-2022. Disseny: Les Reines del Mambo