Berga serà l'epicentre del patinatge alpí en línia amb la disputa de diverses competicions els dies 9 i 10 de juliol

Última revisió 09-07-2022 11:22
06/07/2022

El patinatge alpí en línia tornarà a la ciutat de Berga amb la celebració de diverses proves d’aquesta modalitat esportiva que combina l’esquí i el patinatge sobre l’asfalt durant el cap de setmana del 9 i 10 de juliol, al passeig de la Pau.

Els patinadors i patinadores hauran de completar el descens a través d’un circuit urbà format per pals verticals separats entre sí fent eslàlom sobre patins en línia en el menor temps possible. Enguany, la competició s’ha renovat amb la creació del 1r Trofeu Torb Esports Club, i també es disputaran proves puntuables corresponents al calendari català i estatal d’alpí en línia. L’esdeveniment està organitzat pel TORB Esports Club i l’Ajuntament de Berga juntament amb la Federació Catalana de Patinatge, la Reial Federació Espanyola de Patinatge i el Consejo Superior de Deportes. 

Competicions d’eslàlom

El passeig de la Pau acollirà les competicions d’eslàlom corresponents a la 1a i 2a fase de la Copa d’Espanya, que comptarà amb la participació dels millors corredors i corredores de l’estat, així com els patinadors i patinadores que integren la selecció espanyola d’aquesta modalitat esportiva. Es tracta de la primera prova del calendari estatal de la temporada d’alpí en línia. Les dues fases de la competició es faran el dissabte (de 16 a 19 h) i el diumenge (de 10 a 13 h), respectivament. A més, el diumenge al matí (de 10 a 13 h) també es portarà a terme la 1a fase de la Lliga Catalana.

Alteracions de trànsit

El circuit urbà de la competició d’alpí en línia comportarà diverses afectacions de trànsit a la zona del passeig de la Pau i els carrers adjacents durant tot el cap de setmana amb motiu de la celebració de les diferents proves de l’esdeveniment.

Competició d'alpí en línia -  Any 2019
Competició d'alpí en línia - Any 2019
Autor: Ajuntament de Berga