El Conservatori de música dels Pirineus presenta els concerts del Projecte Simfònic 2021-2022 a Berga i la Seu d'Urgell

Última revisió 17-02-2022 07:31
10/02/2022

El Conservatori de música dels Pirineus presentarà els propers dies 13 i 20 de febrer els concerts del Projecte Simfònic 2021-2022. El primer concert serà el diumenge 13 de febrer a les 18 h al Teatre Municipal de Berga i el segon el diumenge 20 de febrer a les 18 h a la Sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell.

Enguany destaquem que hi haurà dues obres d’estrena de dos compositors de casa, Robert Agustina i Yevhen Sokhatskyy. També cal mencionar que el concert de Berga s’emmarca dins dels actes de celebració dels 50+1 aniversari de l’Escola Municipal de Música de Berga.

Aquest any es torna a recuperar l’orquestra simfònica amb tota la plantilla (reduïda el curs passat a causa de la pandèmia). A sobre l’escenari participaran uns 50 alumnes del conservatori i les escoles municipals de música de Berga, Puigcerdà i la Seu d’Urgell. El concert estarà dirigit novament per l’Oleguer Aymamí, que ha conduït l’orquestra del conservatori els darrers cursos.

El repertori que es podrà escoltar als concerts del Projecte Simfònic del curs 2021-2022, està format per obres de L.v. Beethoven, Hoefelt, J. Offenbach, H. Purcell, una Sardana de Robert Agustina i una Suite Ucraïnesa composta per Yevhen Sokhatskyy, professor del Conservatori de música dels Pirineus.

A banda del finançament dels Ajuntaments de Berga, Puigcerdà i la Seu d’Urgell i de les entrades del públic, el projecte compta amb la col·laboració de la Germandat de Sant Sebastià de la Seu d’Urgell.

Les entrades tenen un cost de 10 € i ja es poden comprar als següents enllaços:

L'alumnat del Conservatori i les respectives escoles de música té entrada gratuïta.

(*) Notícia elaborada pel Conservatori de música dels Pirineus.

Assaig del Concert Simfònic 2021-2022
Autor: Conservatori de música dels Pirineus