La Policia Local celebra el seu patró amb un acte de reconeixement per la tasca de diferents persones en l'àmbit de la seguretat pública

Última revisió 29-09-2022 21:22
29/09/2022

La Policia Local de Berga ha celebrat aquest dijous, 29 de setembre, la festivitat de Sant Miquel, patró del cos de seguretat, amb un acte que ha reunit els agents dels cossos de seguretat i emergències, així com representants d’entitats locals a l’Hotel Berga Park.

En aquest acte s’ha fet l’entrega de diplomes i medalles a diferents persones dels cossos de seguretat, emergències i entitats del teixit veïnal i comercial local, en reconeixement a la tasca efectuada en l’àmbit de la seguretat pública, en termes de prevenció, actuació i formació, entre d’altres.

L’acte ha inclòs la projecció d’un vídeo sobre els orígens de la Policia Local a Catalunya creat per l’Associació de Caps i Comandaments de Policia Local de Catalunya i l’actuació de Josep Vancell, que ha interpretat diferents peces musicals per a acordió.  

L’esdeveniment ha estat presidit pel sergent en cap de la Policia Local, Jaume Hernández, i l’alcalde de Berga, Ivan Sànchez. L’acte també ha comptat amb la participació de Begoña Curto, subdirectora general de Suport al Sistema de Seguretat en l’Àmbit Local.  

Acte de celebració de la Policia Local amb motiu del patró del cos policial
Acte de celebració de la Policia Local amb motiu del patró del cos policial
Autor: Ajuntament de Berga