Cicle Gaudí: "20.000 especies de abejas"

Cocó, de vuit anys, no encaixa amb les expectatives del seu entorn i no entén per què insisteixen a dir-li Aitor. No es reconeix en aquest nom ni en la mirada dels altres. La seva mare Ane, que es troba en una profunda crisi professional i sentimental, aprofita les vacances per viatjar amb els seus tres fills a la casa familiar on viu la seva mare i la seva tieta apicultora. Aquest estiu canviarà les seves vides i obligarà a les dones de tres generacions molt diferents a enfrontar-se als seus dubtes i temors.


20.000 especies de abejas’ és la proposta del mes de setembre del Cicle Gaudí. La pel·lícula va ser reconeguda amb l’Ós de Plata en la categoria de millor interpretació protagonista en la 73a edició de la Berlinale.

Direcció i guió: Estibaliz Urresola Solaguren

Interpretació: Sofía Otero, Patricia López Arnaiz, Miguel Garcés, Ane Gabarain, Itziar Lazcano, Martxelo Rubio, Sara Cózar, Unax Hayden i Andere Garabieta.

Durada: 127 min.
Gènere: drama
Versió: original en castellà i eusquera
Coproducció: Inicia Films i Gariza Films

Pel·lícula NO recomanada per a menors de 7 anys i recomanada especialment per al foment de la igualtat de gènere.  

Data: dijous, 21 de setembre
Hora: 20:30 h
Lloc: Teatre Patronat
Preu: 4,5 € (entrada general), 3 € (Carnet Jove), 2x1 (Club Vanguardia) i descomptes pels socis i sòcies de la Federació d’Ateneus de Catalunya i 9,5 mm Grup Internacional Cinematogràfic.

Organitza: Acadèmia del Cinema Català
Col·labora: 9,5 mm Grup Internacional Cinematogràfic i l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Berga.

Per a més informació podeu consultar el web www.ciclegaudi.cat.
 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 29-08-2023 08:57