Espectacle literari i musical: "Les Bertranettes"

Les Bertranettes és una de les propostes incloses en els actes de commemoració de l’Any Aurora Bertrana, que es faran a Berga amb motiu del cinquantè aniversari de la seva mort. Escriptora, viatgera, activista pels drets de les dones, jazzwoman... Aurora Bertrana va tenir mil facetes al llarg d’una vida moguda pel desig de descoberta i llibertat personal. Membre del primer trio de jazz femení d’Europa, va viatjar arreu i va lluitar per esdevenir escriptora en una època en què el cost de ser una dona independent era altíssim. Aurora Bertrana, que s’atreví a pagar-lo, arriba fins als nostres dies com una de les figures més apassionants de la literatura catalana del segle XX. Tramoia Cultura es proposa reivindicar-la, llegir-la i ballar-la.

L’esdeveniment forma part de la programació de la temporada cultural del Teatre Municipal de Berga impulsada per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, a través de Programa.cat.
 

Fitxa artística:

Interpretació musical: Marta Roma (violoncel·lista), Èlia Bastida (violinista) i Leonor Falcón (violinista)

Dramatúrgia i interpretació: Queralt Albinyana

 

Les Bertranettes

Data: dissabte, 24 de febrer

Hora: 20 h

Lloc: Sala Casino  

Durada: 50 min.

Espectacle en català per a tots els públics

Preu: 10 € (entrada anticipada per Internet) i 12 € (entrada a taquilla)

Venda d’entrades anticipades: al portal web www.ticketara.cat fins a les 12 del migdia del mateix dia de la representació.

Venda d’entrades a taquilla: la venda s’inicia una hora abans de l’inici de l’espectacle.  

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 12-02-2024 18:15