Ramon Caballé i Planas

Regidor

08600 - Berga

El meu nom és Ramon Caballé Planas i tinc 26 anys. Sempre m'ha apassionat treballar per les persones i formar part d'un equip. Soc enginyer de formació, però professor de vocació i suposo que per això m'agrada fer política.

Què he estudiat?

Graduat en Tecnologies Marines (UPC); Màster Universitari en Formació del Professorat d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat especialitat Física i Química. (UNIR); Entrenador Territorial d'Handbol (FCH) i Monitor de Lleure (Escola Quiràlia).

On he treballat?

He treballat de cambrer de restaurant (2016) i de coordinador d'activitats de lleure i d'animació  (2017/2020).

On treballo actualment?

Soc professor de Cicle Formatiu de Grau Superior a Vedruna Berga i professor i cap de departament de l'àrea de Tecnologia a l'Escola Thau.

A què dedico el meu temps lliure?

Quan tinc una estona m'agrada anar a córrer a Queralt o bé fer una ruta amb bicicleta de carretera, si ho puc fer acompanyat de persones que estimo és molt millor. A l'hivern també m'apassiona fer rutes d'esquí de muntanya. Si encara tinc forces abans d'anar a dormir intento llegir una mica.

Dins de la meva vida existeixen dos grans clubs, l'Handbol Berga i el Club Esquí Berguedà. A les dues entitats els hi he dedicat i dedico una bona part del meu oci. Actualment, formo part de la junta del Club Esquí Berguedà (CEB) com a tresorer i també formo part de l'equip d'organització de la Berga-Rasos-Berga. A l'Handbol Berga, he estat entrenador de les categories formatives durant 9 anys i també vaig formar part de la junta com a vocal. A més, encara formo part de la plantilla del primer equip.

  • Data presa possessió: 6 d'octubre de 2022
  • Declaració d'activitats i bens
  • Retribucions:
    • Assistència a les sessions ordinàries del Ple: 200€ per regidor/a.
    • Assistència a la Junta de Portaveus: 90€ per regidor/a integrant de l’òrgan.
    • Assistència a les sessions de la Comissió Informativa de l’àrea municipal de serveis finalistes: 90€ per regidor/a integrant de l’òrgan
Ramon Caballé Planas

Et pot interessar

Última revisió 23-02-2023 11:19